Cautare

520 de rezultate pentru "onorarii ghita munteanu" (3.72 secunde)
In ceea ce priveste sefia grupului deputatilor, Mitrea ar avea sanse mari sa-l impuna pe apropiatul sau, deputatul Ioan Munteanu, pe functia detinuta in prezent de Viorel Hrebenciuc. De altfel, Munteanu a declarat public ca va candida in februarie, o data cu inceperea sesiunii parlamentare pentru postul de lider.
Dar Munteanu nu avea contracandidat si a trebuit ( deputatul Ioan Munteanu a fost infrant in competitie n.r.). Acum sunt in Comisia pentru Afaceri Europene care este comisie comuna si care va avea de facut treburi foarte importante.
'In calitatea mea de ardelean, in primul rand si de senator de Cluj, in al doilea rand, am participat la Huedin, pe data de 09 septembrie 2010 la comemorarea celor 70 de ani de la moartea preotului protopop Aurel Munteanu, erou si martir al neamului nostru, care a cazut victima, alaturi de alti patrioti, actelor extremiste datorate euforiei generale pe care populatia maghiara o traia in 1940, cu ocazia intrarii trupelor maghiare in orasul Huedin, ca urmare a semnarii Dictatului de la Viena.
Pruteanu ar avea, in schimb, probleme cu Culita Tarata, care ar putea candida din partea UNPR, si cu Ioan Munteanu, care ar putea candida independent.
Lelia MUNTEANU senior editor al ziarului Gandul ) Fireste ca am asteptat cu sufletul la gura "interventia cu romanii". M-am abonat la Revista Jandarmeriei, ca sa inteleg mai bine cuvantul "interventia" (vorbise ca un adevarat sef de dispozitiv).
Deputatul neafiliat Ioan Munteanu a declarat, marti, pentru Mediafax.ro, ca va vota motiunea de cenzura depusa de opozitie cu conditia ca toti parlamentarii USL sa fie prezenti la dezbatere si sa-si voteze propria motiune. ... Stau deoparte", a spus Munteanu.
MIRUNA MUNTEANU) A cazut Opozitia intr-o capcana preluand puterea in ceasul al douasprezecelea al ciclului electoral? Ar fi putut refuza guvernarea, o data trecuta motiunea de cenzura?
Lelia MUNTEANU) Sa iei in piept valul de ura populara in campania pentru referendum - iata o incercare disperata, la care doar Traian Basescu s-ar fi putut incumeta.
Adi Despot, Tudor Chirila, Moise Guran, Lucian Mandruta, Laura Stefan, Andi Moisescu, Vlad Craioveanu, Erwin Albu, Marian Munteanu, politistul Godina, Alin Dinca, Vlad Petreanu, Nicusor Dan, Florin Chilian intr-un articol de astazi dimineata (n.a.
Pe de alta parte, experimentul cu iepurasul Munteanu, a aratat fragilitatea struto-camilei PNL/PDL. ... In Romania, se pare ca atat revolutiile cat si contra-revolutiile isi mananca copiii - Cuza, Maniu, Antonescu, Patrascanu, Iliescu, Munteanu.
Liderul partidului Alianta Noastra Romania, Marian Munteanu, a transmis un mesaj de felicitare noului sef de la Casa Alba, iar pentru viitor spera la o dezvoltare importanta in ceea ce priveste parteneriatul strategic dintre SUA si Romania. Iata comunicatul transmis Marian Munteanu, liderul Aliata Noastra Romania:
Directorul firmei, Vasile Munteanu, considera ca instabilitatea firmei producatoare in ce priveste proprietarul a fost pana acum chiar o piedica pentru vanzari.
Directorul Popeci Motors (dealer Daewoo), Vasile Munteanu, a declarat: ... Vasile Munteanu a afirmat ca, în schimb, a crescut cererea de autoturisme marca Ford:
Munteanu Anca de la Hotel Nevis a spus ca Oradea nu se poate compara cu Aradul, cu Clujul sau Timisoara, unde preturile sunt mai mari cu cel putin un milion si conditiile sunt aletele. ... Nu consider ca cei 0,5% se justifica" a conchis Anca Munteanu.
Am facut eforturi deosebite, mai ales financiare, pentru ca au fost restante mari", a afirmat Florian Munteanu, directorul general al Romsilva.
Lelia Munteanu (foto) publica in Gandul articolul POTEMKINIADA LUI BOK, pe care il puteti citi in continuare. - apa plata Izvorul Fericirii - doua rosii romanesti - trei corcoduse mari - o litra de whisky fara alcool (Si cam atat.
Oana Zamfir, realizatoarea emisiunii "Romania 24", il avea un direct prin telefon pe Marian Munteanu, fostul lider al studentilor in timpul Mineriadei din 1990. ... Dupa un moment de tacere, Marian Munteanu a raspuns ironic, razand:
Munteanu a ratat singur cu Plesca, in minutele de prelungiri, iar gazdele nu au mai gasit drumul spre poarta lui Balgradean. ... Munteanu, Alexe (63 Curtean) - M.
Munteanu (Iordache ‘46) - Rocha (Mihalcea ‘35), V. ... Grigore, Moti, Pulhac - Rus, Kone, Stoica (Ţucudean ‘76), Munteanu (Stratila ‘49) - Danciulescu, Alexe (Tames ‘69).
Este vorba despre Ionica Munteanu, care sezonul trecut al Ligii Nationale a evoluat la vicecampioana Universitatea Jolidon Cluj. "Am luat-o pe Munteanu la Craiova, plecand de la premisa ca Ildiko Barbu isi doreste un copil", a declarat antrenorul Craiovei, Bogdan Burcea, conform handbalvolei.ro.
google-analytics.com